top of page

Fællesspisning og generalforsamling torsdag

Her kommer en oversigt over arrangementer i Gentofte Skakklub den kommende tid. I denne uge er der:

Juniortræning

Der er juniortræning tirsdag og torsdag.

Klubaften, fællesspisning og generalforsamling.

På torsdag indbyder vi til fællesspisning og generalforsamling. 18:00: Fællesspisning. (Detaljer nedenfor). NB

19:00: Generalforsamling. Herefter skak.

Det er gratis for medlemmer at spise med torsdag, mens ikke-medlemmer betaler 30 kr. via Mobile Pay nummeret 960194. Vi ønsker, at man tilmelder sig via linket her Menuen er pasta med grønt og lidt kød på siden. Har du mulighed for at give en hånd med fra klokken 17, så skriv gerne til louise@gentofteskak.dk Vi ser frem til en god aften i klubben! Andet:

Gentofte Kort turneringen for spillere med max 1800 i rating, Gentofte Lidt Længere for alle. Vi har oprettet en forårsturnering under navnet “Gentofte Kort”. Det er en turnering for spillere med maks 1800 i rating (hvilket omfatter langt de fleste medlemmer i vores klub..). Betænkningstiden er skåret ned til 60 minutter pr. spiller. Det er et spændende format, som vi glæder os til at fortælle mere om. Blandt andet passer det bedre til børn, og vi får alle en fair chance for at sove tidligere end når partierne slutter seneste klokken 11. Spilledatoerne er 13/4, 20/4, 27/4, 4/5, 11/5 og 25/5. Der er p.t. tolv tilmeldte. Du kan læse alt om turneringen i den officielle indbydelse her

Samtidig har vi på alle datoer en turneringsmulighed for alle spillere inklusive de stærkeste. Den er med 90 minutters betænkningstid. Der er p.t. otte tilmeldte. Du kan læse alt om turneringen i den officielle indbydelse her.

Baseret på antallet af tilmeldinger kan vi love, at begge turneringer bliver til noget, og nu er det bare med at få meldt sig til. Skaksommerlejr Vores junioransvarlige arbejder på at få tilmeldt alle interesserede til en legendarisk dansk skaksommerlejr. Tilmeldingen er åbnet onsdag, så det er med at holde sig til nu. Tal gerne med træner Ellen Fredericia, hvis det er relevant og har interessere. Du kan læse mere om arrangementet her.


Påskeugen og det danske mesterskab

Dansk skakunion afholder et væld af turneringer i forbindelse med det danske mesterskab i Svendborg i påsken. Man kan læse mere i det netop modtagne eksemplar af “Skakbladet” og på hjemmesiden https://skak-dm.dk/2023/

Der er seks forskellige turneringsformater for almindelige klubspillere, som man kan deltage i. Tal gerne med Ellen Fredericia, Louise Fredericia eller Hans Nielsen, hvis du vil have en fornemmelse af, om det er noget for dig. Man kan tilmelde sig direkte via ovenstående link; hvilket foreløbigt 124 danske skakspillere har gjort i skrivende stund.

Andet Der er oprettet en særskilt Facebook gruppe for information til juniorerne. Giver også en udmærket mulighed for, at forældrene taler med hinanden, og får arrangeret f.eks. fælles transport og fysisk tilstedeværelse ved turneringer i andre klubber. Se den her. Skriv i øvrigt gerne til Christian Jessen, cj@imdistribution.dk, hvis du har spørgsmål til dette opslag.


Med venlig hilsen Gentofte Skakklub

94 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ellen Fredericia dansk mester for kvinder

Gentofte skakklubs Ellen Fredericia og Louise Fredericia dominerede det danske mesterskab for kvinder i weekenden; Ellen løb med titlen, mens Louise fulgte lige efter som nummer to. Til sammen vandt d

Comments


bottom of page