top of page

Juniorafdelingen i Gentofte Skakklub søger visionære juniorledere fra august 2024

Gentofte Skakklub har juniorarbejdet som en af vores højeste prioriteter. Vi får mange nye medlemmer, og er optagede af, at alle får glæde af at gå til skak.


Da en af vores juniorledere stopper, søger vi til den nye sæson en leder, evt flere ledere, til at varetage de opgaver der er tilknyttet junioraktiviteterne.Vi søger en stabil person som kan undervise i skak på begynder og mellemtrin. Kan du varetage elitetræning, er det et plus, men ikke en betingelse.


Du skal have pædagogisk overblik og være i stand til at indgå i dialoger med forældre og skabe bånd til turneringslivet for dem som har interesse. Du vil selv have indflydelse på at udvikle undervisningsmiljøet, opgaverne og udmønte dine egne visioner.


Nøgleord er at tage ansvar for helheden, inspirere og udvikle det gode skakmiljø i samarbejde med juniorernes forældre og øvrige juniorledere. Timerne bliver udvidet i takt med at afdelingen vokser. Vi tilstræber hold på max 15 elever á 1 times varighed.


Honorarer forhandler vi om alt efter opgavens karakter. Gentofte Skakklub ser frem til at høre fra dig og håber på en bred interesse uanset alder og køn.


Det vigtigste for os er at du synes opgaven et spændende, og at du er stabil. Såfremt der skulle være nogle skakspillere som har lyst til at påtage sig opgaven som en løsning i teams, så kunne dette også være et spændende oplæg, vi kunne være interesserede i.


Skriv til os med dine idéer, visioner og motivation, så vil vi se frem til at høre fra dig.


Har du spørgsmål kan de stiles på samme mail som ansøgningen sendes til, gerne med angivelse af, om du ønsker opringning for uddybende beskrivelse. Mail: info@gentofteskak.dk

Venlig hilsen

Gentofte Skakklub

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ellen Fredericia dansk mester for kvinder

Gentofte skakklubs Ellen Fredericia og Louise Fredericia dominerede det danske mesterskab for kvinder i weekenden; Ellen løb med titlen, mens Louise fulgte lige efter som nummer to. Til sammen vandt d

Comments


bottom of page