top of page
Skak for alle aldre i Gentofte Skakklub

VELKOMMEN TIL GENTOFTE SKAKKLUB

I marts 2021 blev Gentofte Skakklub til virkelighed, og vi er i fuld gang. Vi er mere end 100 medlemmer - men vi mangler stadig dig!

Gentofte Skakklub har høje ambitioner på vegne af helt nye skakspillere, bredde og elite. Derfor vil vi gerne have dig med på et af vores træningshold.

I Gentofte Skakklub skal man kunne komme uanset alder og niveau, lære noget og have det sjovt, men vi vil også være bedre. Derfor betragter vi alle som talenter og ønsker at bidrage til din udvikling. Gentofte Skakklub har til huse i Byens Hus – Gentofte, der ligger på Hellerupvej kun 2 minutter fra Hellerup st. i den gamle internationale skole. Vi laver løbende lave turneringer, skaklejr for børnene, foredrag og lign. aktiviteter.

 

Hver torsdag aften afholdes klubaften for voksne, der starter med træning kl. 19.00-20.00, hvor alle kan komme og være med. Samtidig er der elitetræning for de allerbedste. Efter kl. 20 spiller vi indtil den sidste går hjem. Juniortræning er en stor del af vores klub og der oprettes hele tiden nye hold. Træningen foregår også og sker efter de fremmeste pædagogiske og faglige læringsprincipper, da Gentofte Skakklub er en del af Dansk Skoleskak.

 

Vi har oprettet hold for både nybegyndere, øvede og eliten. Vi har fundet top-trænere, som både er dygtige til skak, men lige så vigtigt er dygtige og inspirerende undervisere. Vi glæder os til at få dig med. Kom bare forbi og prøv det af!

BESTYRELSEN

GENTOFTE SKAKLUB

bottom of page